- HELLO -

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Horváth I. Balázs
Horváth I. Balázsfilmmaker & film photographer
Életem a művészet. Létrehozom, értéket teremtek. Ezzel foglalkozom. A pillanatot rögzítem, hogy formába öntsem. Egy letisztult formában, ami tiszta, nosztalgikus, bensőséges és érzelmekkel teli pillanatok megörökítésére született. Ez az én életem.

Szeretettel várok minden érdeklődőt előre egyeztetett időpontban, saját stúdió-irodámban, ahol egy személyes találkozó alkalmával – figyelembe véve igényeiteket – tudok árajánlatot adni számotokra, vagy érdeklődjetek Email-ben és telefonon.

Contax 645 középformátumú és Canon SLR 35mm filmes kamerámmal (Zeiss minőségi optikákkal) filmre fotózva, minden fontos részletet megörökítek számotokra az esküvőtök napján, egyedi letisztult stílusban, az öltözéstől a menyasszonytánc végéig. Saját laborban készül a negatív hívása, majd professzionális szkennelés (Noritsu LS-600) után a képek válaszható formában átadásra kerülnek papírképen prémium minőségben illetve Fine Art Albumban. Eljegyzés fotózást és családi portrét is szívesen készítek akár otthonotokban illetve stúdiómban.

Akár reggeltől estig veletek vagyok, hogy rögzítsem Rólatok a Nagy nap eseményeit HD kamerával, melyből később kérésre összeállítok egy rövid klipet számotokra. Alapesetben két kamerával és 3 mikrofonnal rögzítem esküvőtök szertartásait, hogy mind a hang és képi anyag tökéletes legyen. Digitális utómunka után ( hang-kép korregció) nyomtatott felületű HD-DVD korongon adok át nektek dísztokban 3 példányban.

tel: 20.51.99.263 / mail: hello@blero.hu

 Blero Film Lab – Esküvők Filmen

2019 évi foglalások elérhetők !!