Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Horváth I. Balázs
Horváth I. Balázsfilmmaker & film photographer
Életem a művészet. Létrehozom, értéket teremtek. Ezzel foglalkozom. A pillanatot rögzítem, hogy formába öntsem. Egy letisztult formában, ami tiszta, nosztalgikus, bensőséges és érzelmekkel teli pillanatok megörökítésére született. Ez az én életem.

tel: 20.51.99.263 / mail: hello@blero.hu

 Blero Film Lab – Esküvők Filmen

A koronavírus miatt B” terv bármikor igényelhető a jelenlegi foglalásokhoz !!

2020 évi foglalások elérhetők !!

Szeretettel várok minden érdeklődőt előre egyeztetett időpontban, saját stúdió-irodámban, ahol egy személyes találkozó alkalmával – figyelembe véve igényeiteket – tudok árajánlatot adni számotokra, vagy érdeklődjetek Email-ben és telefonon.

Akár reggeltől estig veletek vagyok, hogy rögzítsem Rólatok a Nagy nap eseményeit HD kamerával, melyből később kérésre összeállítok egy rövid klipet számotokra. Alapesetben két kamerával és 3 mikrofonnal rögzítem esküvőtök szertartásait, hogy mind a hang és képi anyag tökéletes legyen. Digitális utómunka után ( hang-kép korregció) nyomtatott felületű HD-DVD korongon adok át nektek dísztokban 3 példányban.

Contax 645 középformátumú és Canon SLR 35mm filmes kamerámmal (Zeiss minőségi optikákkal) filmre fotózva, minden fontos részletet megörökítek számotokra az esküvőtök napján, egyedi letisztult stílusban, az öltözéstől a menyasszonytánc végéig. Saját laborban készül a negatív hívása, majd professzionális szkennelés (Noritsu LS-600) után a képek válaszható formában átadásra kerülnek papírképen prémium minőségben illetve Fine Art Albumban. Eljegyzés fotózást és családi portrét is szívesen készítek akár otthonotokban illetve stúdiómban.